Lidt om mig

Jeg hedder Anette Brønnum og er født i 1966 i Nordjylland, men er opvokset i det Midtjyske. Som barn elskede jeg at opholde mig i naturen, og følte mig fra barnsben knyttet til den spirituelle side af tilværelsen, dengang oplevet i naturen. Jeg var som ung optaget af hvad man kan betegne livsfilosofi, de store spørgsmål i livet. Min rejse førte mig en tur gennem universitetet, og jeg blev uddannet Cand. mag. i religionsvidenskab og kunsthistorie i 2004. En eksistentiel krise i 2015/16 førte mig til en astrolog i efteråret 2016, hvilket blev et betydeligt vendepunkt for mig. Jeg har siden 2017 arbejdet med astrologi og i de senere år også med den esoteriske/spirituelle astrologi. Jeg blev færdiguddannet som astrolog i 2022 fra ASAK i København v/ Claus Houlberg.

Lidt om principperne bag horoskoptydning

Jeg vil gerne give en beskrivelse af det fundament horoskoptydningen bygger på.
Astrologien er et oldgammelt symbolsprog, som vi astrologer har lært at oversætte til et nutidssprog. Det er et sprog der er uden nogen som helst form for fordømmelse.
Det er et nøgternt sprog, der viser folk som de er, uden vurdering. Du er som du er.

Vores identitet ændrer sig løbende gennem livet, efterhånden som vi udvikler os. Et identitetsskift sker gennem identitetskriser. Her er astrologiens sprog meget brugbar til forståelse af krisen. Derudover er det sådan at hvis vi ikke har fået sat ord på en given ting, så er vi ikke bevidste derom, og det er derfor at en tydning af et fødselshoroskop, med astrologiens sprog, kan give os sådan et godt indblik i os selv. Med større bevidsthed om os selv øger vi også vores fri vilje (til at vælge).

Det vigtigste i den moderne astrologi handler om bevidsthed og om ens proces eller rejse.  Og det er en forskel fra den ældre og mere skæbnebaserede astrologi.

 

Dråby Bygade 1, Ebeltoft 8400

+45 30914671